Felelős Cégvezetés

Kik vagyunk

Cégünk arra szakosodott, hogy a hazai vállalkozói szférában tudjunk olyan támogatást nyújtani a cégtulajdonosoknak, amivel egyrészt versenyelőnyre tudnak szert tenni a piacon, másrészt olyan releváns stratégiai, üzletpolitikai kérdésekre világítsunk rá és adjunk személyre szabott választ, amelyek hosszú távon befolyásolják a cég fenntarthatóságát, működésének biztosítását. Összességében gazdasági tanácsadással foglalkozunk, ami által a cégeknek és tulajdonosaiknak kimutatható nyereséget tudunk teremteni több területen.

A vállalkozók életében mindig is voltak turbulens időszakok, amikor gyors és jó döntéseket kellett hoznunk. Az utóbbi 2 évben is egy megváltozott világban, piaci környezetben szükséges helytállnunk. Azt tapasztaljuk, hogy nagyon sok vállalat, vállalkozás vezetője keresi azokat a jogi eszközöket és lehetőségeket, amelyekkel egy esetleges krízisre előre fel tud készülni, és természetesen a nyertesek oldalára kerülni.

A Felelős Cégvezetést olyan szakemberek hozták létre, akik régóta működnek vállalkozóként, és ebből kifolyólag tűpontosan ismerik a vállalkozói lét minden nehézségeit, buktatóit. Tudják, mik azok a problémák, amelyek napi szinten jelen vannak egy vállalkozásban, ezért a Felelős Cégvezetés ezekre a nehézségekre ad megoldási lehetőségeket.

Mi pontosan jól tudjuk, hogy milyen nehéz megbízható üzleti partnereket, beszállítókat találni, milyen nehézkesen lehet kiépíteni kapcsolatokat, amelyek aztán idővel segítséget jelenthetnek a vállalkozás fejlődésében. A Networking, azaz a tudatos üzlet építése az egyik alappillére a Felelős Cégvezetésnek. A legfontosabb, hogy ne arra törekedjünk, hogy mindenkit ismerjünk, hanem arra, hogy azokat ismerjük, akiken keresztül mindenkit el tudunk érni. Természetesen az új ügyfelek megtalálása, vásárlói és felhasználói kör bővítése ugyanilyen fontos egy vállalkozás számára.

A Felelős Cégvezetés csapata ezekre a mindennapi kihívásokra nyújt biztos fejlődési lehetőségeket, megoldásokat, ezért elsődleges feladatunknak tartjuk a tudatos, felelősségteljes pénzügyi kultúra megteremtését a kis- és középvállalatok számára, valamint vezetői stratégiák bemutatásával támogatni a mikro- és kisvállalkozások vezetőit, hogy megkönnyítse későbbi döntéseiket.

 

 

Munkatársaink

Fieraru Gábor

gazdasági
tanácsadó

Pierog Ferenc Alexander

business coach, tréner

Bohák Borbála

asszisztens

Kapcsolat

felelős cégvezetés

1138 Budapest, Népfürdő utca 22.
Email: info@feleloscegvezetes.hu

Tel:: + 36 20 408 4888