Felelős Cégvezetés

Kik vagyunk

A Felelős Cégvezetést olyan szakemberek hozták létre, akik régóta működnek vállalkozóként, és ebből kifolyólag tűpontosan ismerik a vállalkozói lét minden nehézségeit, buktatóit. Tudják, mik azok a problémák, amelyek napi szinten jelen vannak egy vállalkozásban, ezért a Felelős Cégvezetés ezekre a nehézségekre ad megoldási lehetőségeket.

Mi pontosan jól tudjuk, hogy milyen nehéz megbízható üzleti partnereket, beszállítókat találni, milyen nehézkesen lehet kiépíteni kapcsolatokat, amelyek aztán idővel segítséget jelenthetnek a vállalkozás fejlődésében. A Networking, azaz a tudatos üzlet építése az egyik alappillére a Felelős Cégvezetésnek. A legfontosabb, hogy ne arra törekedjünk, hogy mindenkit ismerjünk, hanem arra, hogy azokat ismerjük, akiken keresztül mindenkit el tudunk érni. Természetesen az új ügyfelek megtalálása, vásárlói és felhasználói kör bővítése ugyanilyen fontos egy vállalkozás számára.

A Felelős Cégvezetés csapata ezekre a mindennapi kihívásokra nyújt biztos fejlődési lehetőségeket, megoldásokat, ezért elsődleges feladatunknak tartjuk a tudatos, felelősségteljes pénzügyi kultúra megteremtését a kis- és középvállalatok számára, valamint vezetői stratégiák bemutatásával támogatni a mikro- és kisvállalkozások vezetőit, hogy megkönnyítse későbbi döntéseiket.Munkatársaink

Gáspár Zsolt ​

vállalati szakértő

Fieraru Gábor

futurista vállalati tanácsadó

Pierog Ferenc Alexander

business coach, tréner

Bohák Borbála

asszisztens

Kapcsolat

felelős cégvezetés

1138 Budapest, Népfürdő utca 22.
Email: info@feleloscegvezetes.hu

Tel:: + 36 20 408 4888