Egyedi lehetőség Nógrád Vármegyei vállalkozások számára

Felelős Cégvezetés és a Nógrád24.hu valamint a Nógrád24TV egyedi lehetőséget kínál minden Nógrád Vármegyei vállalkozás számára.

A Felelős Cégvezetés és a Nógrád24.hu valamint Nógrád Vármegye online TV-je a Nógrád24TV egyedi marketing és reklám megoldásokat kínál minden Nógrád Vármegyében működő vállalkozásnak. A Felelős Cégvezetés Nógrád Vármegyei médiapartnere a Nógrád24.hu.

A Felelős Cégvezetés a Nógrád24.hu Nógrád Vármegyei hírportállal közösen egy egyedi hirdetési és PR-megjelenési konstrukciót kínál minden Nógrád Vármegyei vállalkozás részére. Számunkra fontos, hogy Nógrád Vármegyében működő vállalkozásokat segítsük a nehéz időkben is éppen ezért dolgoztuk ki ezt az egyedi konstrukciót, amivel MOST Ön is fejlesztheti vállalkozását.

Ingyenes Reklám és PR megjelenés

Most lehetőséget biztosítunk minden Nógrád Vármegyei vállalkozás részére, hogy egyhónapon keresztül ingyenesen hirdesse vállalkozását a Nógrád24.hu Nógrád Vármegyei hírportálon, mind emellé ingyenesen megjelentetünk egy PR-cikket továbbá egy 30 másodperces reklám spot sugárzását biztosítjuk 1 hónapon keresztül a Nógrád24TV minden műsorában. Plusz ajándékként a Felelős Cégvezetés ingyen elkészíti vállalkozásának a hirdetési kreatívokat, valamint a reklám spotot is.

Ugye ez jól hangzik? A jó hírünk az, hogy itt még nincs vége, mert az ingyenes reklám és PR megjelenés, és az ingyenes kreatív anyagok és reklám spot elkészítésén túl most felajánlunk minden Nógrád Vármegyei vállalkozásának egy ingyenes 50 perces gazdasági konzultációt a Felelős Cégvezetés vezető gazdasági tanácsadójával.

Gazdasági tanácsadás

Mindezen túl a Felelős Cégvezetés felajánl minden Nógrád Vármegyei vállalkozásának egy 50 perces ingyenes gazdasági tanácsadást, valamint ezt követően a Felelős Cégvezetés vezető gazdasági tanácsadója ingyenesen elkészít a vállalkozására szabva egy egyedi pénzügyi tervezetett, amelynek köszönhetően a cég pénzügyi stabilitását erősítheti, fejlesztheti vállalkozását.

A vállalkozók életében mindig is voltak turbulens időszakok, amikor gyors és jó döntéseket kellett hoznunk. Az utóbbi 2 évben is egy megváltozott világban, piaci környezetben szükséges helytállnunk. Azt tapasztaljuk, hogy nagyon sok vállalat, vállalkozás vezetője keresi azokat a jogi eszközöket és lehetőségeket, amelyekkel egy esetleges krízisre előre fel tud készülni, és természetesen a nyertesek oldalára kerülni. Egyedi, személyre szabott ajánlatunkkal ezekre a fontos kérdésekre is adunk konstruktív megoldásokat.

Felelős Cégvezetés

Cégünk arra szakosodott, hogy a hazai vállalkozói szférában tudjunk olyan támogatást nyújtani a cégtulajdonosoknak, amivel egyrészt versenyelőnyre tudnak szert tenni a piacon, másrészt olyan releváns stratégiai, üzletpolitikai kérdésekre világítsunk rá és adjunk személyre szabott választ, amelyek hosszú távon befolyásolják a cég fenntarthatóságát, működésének biztosítását.

Igen, érdekel az egyedi ajánlat, szeretnék élni ezzel a lehetőséggel.

Amennyiben szeretne élni ezzel a rendkívüli egyedi ajánlatunkkal nincs más dolga, csak vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot és onnantól kezdve mindenben segítünk Önnek.

Kapcsolat:

Telefon: +36 20 408 4888

Email: info@feleloscegvezetes.hu

Hozzászólások

  • No comments yet.
  • Add a comment